Huur een fietskoffer bij fietskoffer.nl.

Voor de huur van één of meerdere fietskoffers, kun je bij ons terecht. De koffers moeten wel opgehaald en teruggebracht worden in Amsterdam (Laplacestraat 41), of in Muiden (Kromme Wae 7). Mail (support@fietskoffer.nl) of bel (06-24273042) voor de beschikbaarheid. Zie hieronder de modellen:

De Road Bike Pro fietskoffer van Evoc verhuur ik voor € 100,- euro per week. Deze koffer is uitermate geschikt voor triatlon fietsen en racefietsen wanneer je het stuur en zadel er niet af wilt halen. De koffer weegt zo'n 11,7 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 130x92x53 cm. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

De grote Bike Guard Curv fietskoffer verhuur ik voor € 90,- per week. Inclusief de inserts en 2 wielhoezen. De fietskoffer weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 130x90x30 cm.Deze Curv fietskoffer is veruit het gemakkelijkst om in te pakken voor alle type fietsen. Let wel dat je je stuur moet demonteren. Dus afhankelijk van of je een geïntegreerde stuurpen hebt en daar allerlei kabels strak doorheen hebt lopen is dit wel of niet mogelijk. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .
Inpak video: https://youtu.be/I-6XOhEOPGo

De VeloVault fietskoffer verhuur ik voor € 80,- euro per week. Deze koffer is uitermate geschikt voor racefietswielen met schijfremmen. De koffer weegt zo'n 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 126x92x33 cm. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

De Scicon Aerotech Evolution X TSA fietskoffer verhuur ik voor € 90,- euro per week. Deze koffer is uitermate geschikt voor racefietswielen met schijfremmen. De koffer weegt zo'n 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 126x92x33 cm. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

De Bike Box 2.0 fietskoffer verhuur ik voor € 70,- euro per week. Inclusief 2 wielhoezen en en crankbeschermer. De koffer weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 119x89x29,5 cm. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

De kleinere Trapezium fietskoffer verhuur ik voor € 50,- euro per week. Inclusief 2 wielhoezen en en crankbeschermer. De koffer weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 115x85x28 cm. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

Trapezium fietskoffer

De Scicon Aerocomfort Road 3.0 verhuur ik voor € 70,- euro per week. Dit is een top fietstas om je triathlon racefiets in te vervoeren zonder je stuur te demonteren. De afmetingen voor de vliegtuig maatschappij zijn: 110 x 103 x 50 cm en het gewicht van de tas is 8 kg. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

De Scicon Aerocomfort Triathlon 3.0 verhuur ik voor € 70,- euro per week. Dit is een top fietstas om je triathlon racefiets in te vervoeren zonder je stuur te demonteren. De afmetingen voor de vliegtuig maatschappij zijn: 129 x 98 x 45 cm en het gewicht van de tas is 8 kg. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

Huur deze Thule Velocompact 927 voor 4 fietsen achterdrager met AcuTight knoppen voor carbon frames met de bijbehorende frame protectors. De 4de fiets zet je aan de 3de fiets vast. De verlichting is voor een 7 pins stekker, maar met een adapter kun je hem ook aan een 13 pins stekker maken. Ik ben er zelf recentelijk nog mee weg geweest en was in het begin huiverig om de dure carbon frames erop te zetten (dus inklemmen op boven buis of aan de staande buis. Maar er gebeurt helemaal niks met de fietsen en ze hebben het allemaal overleeft. De huurkosten bedragen € 65,00 per week. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

Ik verhuur mijn 3 dakdragers van Thule (ThruRide Dakdrager 565) Zijn zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen met een steekas voorvork, dus zeker ook carbon racefietsen. Je hebt geen adapters meer nodig en door het universele systeem past deze drager op vrijwel alle dakdragers. Prijs is voor 3 dakdragers: € 80,- per week. Ze gaan per 2 of per 3 stuks. Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

De gewone Fietstas verhuur ik voor 35 euro per week. Deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je racefietsen/mountainbikes, etc in de trein of voor de waagwalsen in het vliegtuig. De tas is natuurlijk wel weer erg licht (2,25 kg) wat het totale gewicht ten goede komt. Bij sommige maatschappijen zijn de extra's kg namelijk beperkt (Ryanair). Daarbij lever ik ook 2 extra wieltassen die 0,75 kg per stuk wegen.En er zitten 2 extra faam laders in ter bescherming van je frame.
Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .