Huur een fietskoffer bij fietskoffer.nl.

Voor de huur van één of meerdere fietskoffers, kun je bij ons terecht voor de onderstaande modellen. De koffers moeten wel opgehaald en teruggebracht worden in Amsterdam (Laplacestraat 41), of ophalen in Muiden is ook een alternatief.

De Road Bike Pro fietskoffer van Evoc verhuur ik voor € 80,- euro per week. Deze koffer is uitermate geschikt voor triatlon fietsen en racefietsen wanneer je het stuur en zadel er niet af wilt halen. De koffer weegt zo'n 11,7 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 130x92x53 cm. Zie voor plaatje links als voorbeeld:

De VeloVault fietskoffer verhuur ik voor € 80,- euro per week. Deze koffer is uitermate geschikt voor racefietswielen met schijfremmen. De koffer weegt zo'n 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 126x92x33 cm. Zie voor plaatje links als voorbeeld:

De Scicon Aerotech Evolution X TSA fietskoffer verhuur ik voor € 80,- euro per week. Deze koffer is uitermate geschikt voor racefietswielen met schijfremmen. De koffer weegt zo'n 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 126x92x33 cm. Zie voor plaatje links als voorbeeld:

De kleinere trapezium fietskoffer verhuur ik voor € 50,- euro per week. Inclusief 2 wielhoezen en en crankbeschermer. De koffer weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 115x85x28 cm. Zie voor plaatje links als voorbeeld:

De grote Curv fietskoffer verhuur ik voor € 80,- per week. Inclusief de inserts en 2 wielhoezen. De fietskoffer weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 130x90x30 cm. Zie voor plaatje links als voorbeeld:

De Scicon Aerocomfort Road 3.0 verhuur ik voor € 70,- euro per week. Dit is een top fietstas om je racefiets in te vervoeren zonder je stuur te demonteren. Zie afbeelding hiernaast:

De Scicon Aerocomfort Triathlon 3.0 verhuur ik voor € 70,- euro per week. Dit is een top fietstas om je triathlon racefiets in te vervoeren zonder je stuur te demonteren. De afmetingen voor de vliegtuig maatschappij zijn: 129 x 98 x 45 cm en het gewicht van de tas is 8 kg. Zie afbeelding links hiervan:

Huur deze Thule Velocompact 927 voor 4 fietsen achterdrager met AcuTight knoppen voor carbon frames met de bijbehorende frame protectors. De 4de fiets zet je aan de 3de fiets vast. De verlichting is voor een 7 pins stekker, maar met een adapter kun je hem ook aan een 13 pins stekker maken. Ik ben er zelf recentelijk nog mee weg geweest en was in het begin huiverig om de dure carbon frames erop te zetten (dus inklemmen op boven buis of aan de staande buis. Maar er gebeurt helemaal niks met de fietsen en ze hebben het allemaal overleeft. De huurkosten bedragen € 65,00 per week.

Ik verhuur mijn 3 dakdragers van Thule (ThruRide Dakdrager 565) Zijn zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen met een steekas voorvork, dus zeker ook carbon racefietsen. Je hebt geen adapters meer nodig en door het universele systeem past deze drager op vrijwel alle dakdragers. Prijs is voor 3 dakdragers: € 80,- per week. Ze gaan per 2 of per 3 stuks.

De gewone fietstas verhuur ik voor 35 euro per week. Deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je racefietsen/mountainbikes, etc in de trein of voor de waagwalsen in het vliegtuig. De tas is natuurlijk wel weer erg licht (2,25 kg) wat het totale gewicht ten goede komt. Bij sommige maatschappijen zijn de extra's kg namelijk beperkt (Ryanair). Daarbij lever ik ook 2 extra wieltassen die 0,75 kg per stuk wegen.
Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .