Verhuur fietskoffers voor racefietsen en mountainbikes.

Info over verhuur van een fietskoffer bij fietskoffer.nl.

Voor de verhuur van alle type fietskoffers kun je ons terecht. Hieronder de kosten en modellen.

Waarom een fietskoffer:
In principe gaat een vliegtuigmaatschappij goed om met je spullen, maar voor het geval dat er toch iets niet goed gaat is het wel zo prettig als je fiets in een goede koffer verpakt is. Wij leveren al vele jaren fietskoffers aan onze klanten en hebben zeer veel ervaring wat er wel en niet gebeurd.

Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

Prettige vakantie.

De VeloVault fietskoffer verhuur ik voor € 80,- euro per week. Deze koffer is uitermate geschikt voor racefietswielen met schijfremmen. De koffer weegt zo'n 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 126x92x33 cm. Zie voor plaatje links als voorbeeld:

De grote Curv fietskoffer verhuur ik voor € 80,- per week. Inclusief de inserts en 2 wielhoezen. De fietskoffer weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 130x90x30 cm. Voor de inpak video zie: Inpakken van de Curv
Zie plaatje hiernaast:

De Scicon Aerocomfort Tri 3.0 fietskoffer verhuur ik voor € 70,- per week. Het mooie aan deze tas is dat je zowel je stuur als je zadel en pedalen erop kunt laten zitten. Beschermt hij even goed als een harde koffer wordt mij vaak gevraagd? Dat is een gewetensvraag, maar ik heb pas 1x in zoveel jaren een probleem met schade gehad. Maar een harde koffer is natuurlijk gewoon steviger voor "side impact", echter ze zullen altijd met de grootste zorg met je fietstas omgaan op de bagage afhandeling. De fietskoffer weegt 8 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 129 x 98 x 45 cm. Zie plaatje hiernaast: