Ga direct naar hoofd-inhoud »

Huur een fietskoffer voor atb of racefiets met schijfremmen, scicon of velovault.

Info over huur van een fietskoffer bij fietskoffer.nl.

Voor de huur van een fietskoffers, kun je ons terecht voor de onderstaande modellen. De koffers moeten wel opgehaald en teruggebracht worden in Amsterdam (Laplacestraat 41).

De VeloVault 2 en de Scicon Aerotech Evolution X TSA fietskoffer verhuur ik voor € 70,- euro per week/10 dagen. Deze zijn uitermate geschikt voor racefietswielen met schijfremmen. De koffers wegen zo'n 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 126x92x33 cm. Zie onderstaande plaatje:

scicon fietskoffer huren

 

 

 

 

 

 

 

De grote Curv fietskoffer verhuur ik voor € 60,- per week/10 dagen. Inclusief de inserts en 2 wielhoezen. Weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 130x90x30 cm. Zie onderstaande plaatje:

 

De kleinere trapezium fietskoffer verhuur ik voor € 40,- euro per week/10 dagen. Inclusief 2 wielhoezen en en crankbeschermer. Weegt 11 kg en afmetingen voor vliegtuigmaatschappij zijn: 115x85x28 cm. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

BW fietskoffer zwart huur

De Scicon Aerocomfort Road 3.0 verhuur ik voor € 50,- euro per week/10 dagen. Dit is een top fietstas om je racefiet in te vervoeren zonder je stuur te demonteren. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

De Scicon Aerocomfort Triathlon 3.0 fietstas verhuur ik voor € 50,- euro per week/10 dagen. Dit is een prima fietstas om je triathlon racefiets in te vervoeren, zonder je stuur te demonteren. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

De EVOC bike travel bag verhuur ik voor € 60,- euro per week/10 dagen. Ook deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je mountainbike. De extra strippen aan de voor-, en achterkant en aan de 2 zijkanten bij de wielen maken deze geschikt voor het vervoeren van je mountainbike.

Het voordeel is dat hij licht is (7,75 kg) want tegenwoordig mag je bijvoorbeeld bij de KLM maar 23 kg meenemen, daarboven moet je extra betalen. Transavia weegt je koffer niet en daar geldt nog steeds (2013) de 32 kg grens.


De gewone fietstas verhuur ik voor 30 euro per week/10 dagen. Deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je racefietsen/mountainbikes, etc in de trein of voor de waagwalsen in het vliegtuig. De tas is natuurlijk wel weer erg licht (2,25 kg) wat het totale gewicht ten goede komt. Bij sommige maatschappijen zijn de extra's kg namelijk beperkt (Ryanair). Daarbij lever ik ook 2 extra wieltassen die 0,75 kg per stuk wegen.


Huur deze Thule Velocompact 927 voor 4 fietsen achterdrager met AcuTight knoppen voor carbon frames met de bijbehorende frame protectors. De 4de fiets zet je aan de 3de fiets vast.
De verlichting is voor een 7 pins stekker, maar met een adapter kun je hem ook aan een 13 pins stekker maken.
Ik ben er recentelijk mee naar de Marmotte gereden en was in het begin huiverig om de dure carbon frames erop te zetten (dus inklemmen op boven buis of aan de staande buis maar er gebeurt niks met de fietsen en hebben het allemaal overleeft. Kosten bedragen € 4,50 per dag met een minimum van 14 dagen..

 

Ik verhuur mijn 3 dakdragers van Thule (ThruRide Dakdrager 565) Zijn zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen met een steekas voorvork, dus zeker ook carbon racefietsen. Je hebt geen adapters meer nodig en door het universele systeem past deze drager op vrijwel alle dakdragers. Prijs is voor 3 dakdragers: € 60,- per 10 dagen. Ze gaan per 2 of per 3 stuks.

Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

Prettige vakantie.