Ga direct naar hoofd-inhoud »

Huur een fietskoffer voor atb of racefiets voor Alpe D'Huzes

Info over huur van een fietskoffer bij fietskoffer.nl.

Voor de huur van een fietskoffers, kun je ons terecht voor de onderstaande modellen. De koffers moeten wel opgehaald en teruggebracht worden in Amsterdam (Laplacestraat 29-hs). Misschien handig voor Alpe D'Huzes.

De grote Curv fietskoffer verhuur ik voor 60 euro per week/10 dagen. Inclusief de inserts en 2 wielhoezen. Zie onderstaande plaatje:

 

curv bike guard fietskoffer huur

 

De grote ATB fietskoffer verhuur ik voor 60 euro per week/10 dagen. Inclusief een aluminium frame en 2 wielhoezen. Zie onderstaande plaatje:

atb fietskoffer huur

 

De kleinere trapezium fietskoffer verhuur ik voor 40 euro per week/10 dagen. Inclusief 2 wielhoezen en en crankbeschermer. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

BW fietskoffer zwart huur

 

De stevige fietstas verhuur ik voor 40 euro per week/10 dagen. Dit is een prima fietstas on je mountainbike in te vervoeren. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

stevige fietstas opgevouwen

 

De EVOC bike travel bag verhuur ik voor 60 euro per week/10 dagen. Ook deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je mountainbike. De extra strippen aan de voor-, en achterkant en aan de 2 zijkanten bij de wielen maken deze geschikt voor het vervoeren van je mountainbike.
Het voordeel is dat hij licht is (7,75 kg) want tegenwoordig mag je bijvoorbeeld bij de KLM maar 23 kg meenemen, daarboven moet je extra betalen. Transavia weegt je koffer niet en daar geldt nog steeds (2013) de 32 kg grens.


De gewone fietstas verhuur ik voor 30 euro per week/10 dagen. Deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je racefietsen/mountainbikes, etc in de trein of voor de waagwalsen in het vliegtuig. De tas is natuurlijk wel weer erg licht (2,25 kg) wat het totale gewicht ten goede komt. Bij sommige maatschappijen zijn de extra's kg namelijk beperkt (Ryanair). Daarbij lever ik ook 2 extra wieltassen die 0,75 kg per stuk wegen.


Huur deze Thule Velocompact 927 voor 4 fietsen achterdrager met AcuTight knoppen voor carbon frames met de bijbehorende frame protectors. De 4de fiets zet je aan de 3de fiets vast.
De verlichting is voor een 7 pins stekker, maar met een adapter kun je hem ook aan een 13 pins stekker maken.
Ik ben er recentelijk mee naar de Marmotte gereden en was in het begin huiverig om de dure carbon frames erop te zetten (dus inklemmen op boven buis of aan de staande buis maar er gebeurt niks met de fietsen en hebben het allemaal overleeft. Kosten bedragen € 4,00 per dag met een minimum van 10 dagen..

 

Huur deze Pinarello Prince maat 58, € 35,- per dag en € 50,- voor 2 dagen.

 

Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

Prettige vakantie.

Hieronder een methode om de racefiets te huren, maar je kunt mij ook een email sturen.