Ga direct naar hoofd-inhoud »

Verhuur fietskoffers (Evoc) voor racefietsen en mountainbikes (bike travel bag)

Info over verhuur van een fietskoffer bij fietskoffer.nl.

Voor de verhuur van alle type fietskoffers kun je ons terecht. Hieronder de kosten en modellen.

Waarom een fietskoffer:
In principe gaat een vliegtuigmaatschappij goed om met je spullen, maar voor het geval dat er toch iets niet goed gaat is het wel zo prettig als je fiets in een goede koffer verpakt is. Wij leveren al vele jaren fietskoffers aan onze klanten en hebben zeer veel ervaring wat er wel en niet gebeurd.

De Velo Vault 2 (speciaal voor schijfremmen) fietskoffer verhuur ik voor 70 euro per week/10 dagen. Inclusief de inserts en 2 wielhoezen. Weegt 11 kg en afmetingen zijn 120x92x32 cm. Zie onderstaande plaatje:

De zeer mooie Scicon Aerotech Evolution X TSA verhuur is voor € 70,- per week/10 dagen. Deze koffer is zeer geschikt voor racefietsen met schijfremmen.

scicon fietskoffer huren

De grote Curv fietskoffer verhuur ik voor 60 euro per week/10 dagen. Inclusief de inserts en 2 wielhoezen. Weegt 11 kg en afmetingen zijn 130x90x30 cm.Zie onderstaande plaatje:

De kleinere trapezium fietskoffer verhuur ik voor 40 euro per week/10 dagen. Inclusief 2 wielhoezen en en crankbeschermer. Weegt 11 kg en afmetingen zijn 115x85x28 cm. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

BW fietskoffer zwart huur

De EVOC bike travel bag verhuur ik voor 60 euro per week/10 dagen. Ook deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je mountainbike. De extra strippen aan de voor-, en achterkant en aan de 2 zijkanten bij de wielen maken deze geschikt voor het vervoeren van je mountainbike.
Het voordeel is dat hij licht is (7,75 kg) want tegenwoordig mag je bijvoorbeeld bij de KLM maar 23 kg meenemen, daarboven moet je extra betalen. Transavia weegt je koffer niet en daar geldt nog steeds (2013) de 32 kg grens.

De Scicon Aerocomfort Road 3.0 fietstas verhuur ik voor € 50,- euro per week/10 dagen. Dit is een prima fietstas om je racefiets in te vervoeren, zonder je stuur te demonteren. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

De Scicon Aerocomfort Triathlon 3.0 fietstas verhuur ik voor € 50,- euro per week/10 dagen. Dit is een prima fietstas om je triathlon racefiets in te vervoeren, zonder je stuur te demonteren. Zie voor een voorbeeld onderstaand plaatje:

In totaal heb ik zo'n 15 fietskoffers in de verhuur, ze zijn gegarandeerd goed en vaak maar een paar keer gebruikt (dan zet ik weer nieuwe modellen in).

De gewone fietstas verhuur ik voor 30 euro per week/10 dagen. Deze fietstas is prima geschikt voor het vervoeren van je racefietsen/mountainbikes, etc in de trein of voor de waagwalsen in het vliegtuig. De tas is natuurlijk wel weer erg licht (2,25 kg) wat het totale gewicht ten goede komt. Bij sommige maatschappijen zijn de extra's kg namelijk beperkt (Ryanair). Daarbij lever ik ook 2 extra wieltassen die 0,75 kg per stuk wegen.

Voor de beschikbaarheid graag een e-mail sturen naar support@fietskoffer.nl .

Prettige vakantie.

Kopen? Uiteraard kunt u deze koffer ook bij ons aanschaffen. Bij regelmatig gebruik is dat voordeliger dan huren. Voor de prijs klik op het plaatje.